• Zakelijk - 1150x330px (2)

Vitaal en gezond. De basis voor succes

De meeste ondernemers en werknemers kampen met een hoge werkdruk, omdat ze (te) veel werk op hun bord hebben. U waarschijnlijk ook! De negatieve (werk)druk kan een oorzaak van slechte prestaties en van lichamelijke klachten zijn. Het lastige is dat we vaak de neiging hebben om de druk die we ervaren zoveel mogelijk te negeren.Want dan lijkt het of we er minder last van hebben. Maar onder de oppervlakte broeit het gewoon door en zorgt het (ongemerkt) voor een GROOT ENERGIE LEK! En zolang u het negeert, hoeft u er ook geen verantwoordelijkheid voor te nemen. Te druk ervaren we nogal eens als een teken van zwakte. Anderen gaan toch ook door? En zo kijken we allemaal naar elkaar.

Investeer niet alleen in uw bedrijf maar ook in uw lijf!!

Als u beter voor uzelf wilt zorgen, zult u meer moeten doen dan alleen maar ‘roepen dat u zo DRUK bent!’ U bent degene die de verantwoording draagt om goed voor uzelf te zorgen.
Herkent u dit? ’s Morgens snel douchen, aankleden en na een kop koffie de auto in, snel naar uw werk? En wat eet u gedurende de dag? Heeft u de tijd om gezond te lunchen of neemt u maar een broodje of snelle hap onderweg? Dan komen we na een drukke werkdag thuis en wat eet u dan? Heeft u tijd om een gezonde hoofdmaaltijd te maken of wordt het een kant en klare (magnetron) maaltijd? Elke onderneming wil vitale medewerkers. Daarom is vitaliteit op de werkvloer ook belangrijk. Dit zorgt voor betere prestaties, verbondenheid met de onderneming en een grotere belastbaarheid.

Gun uzelf het beste met FitLine

Vitaminen en mineralen vormen de essentiële basis voor een gezond en energiek leven. Zij kunnen niet door ons lichaam aangemaakt worden. Onze hedendaagse voeding is niet alleen veel armer geworden aan essentiële voedingsstoffen in vergelijking tot vroeger, maar de hedendaagse mens is ook minder goed in staat om die essentiële voedingsstoffen in zijn lichaam op te nemen.
Door het gebruik van de FitLine producten kunt u uw lichaam elke dag van alle essentiële voedingsstoffen (vitaminen, mineralen, melkzuurbacteriën etc.) voorzien. Ga naar Optimale Verzorging voor de juiste start voor een gezonder, fitter en energieker lichaam. Alle producten zijn in water oplosbaar en hebben daardoor een korte maagpassage waardoor binnen 15-20 minuten 90% van de voedingsstoffen in uw lichaam opgenomen wordt. Door het NTC® (Nutriënt Transport Concept) van de FitLine producten komen de voedingsstoffen precies daar waar ze nodig zijn, namelijk in de biljoenen cellen voor een betere bio-beschikbaarheid. U zult dit al heel snel gaan merken!