Specifieke Verzorging

Meer Fitline producten voor een actief, gezond leven

Naast de producten van de Basis/Optimale verzorging kunt u specifieke aanvulling nodig hebben. Het zijn vaak juist de kleine dingen die het verschil maken tussen 'Ik voel me goed' en 'Ik voel me top en zit lekker in mijn vel'. Het gebrek aan één vitamine of maar één mineraal kan het lichaam compleet uit balans halen. Dit tekort in uw voeding kan vermeden worden door uw lichaam alle juiste voedingsstoffen te geven. Onderstaande producten als aanvulling op een optimale verzorging kunnen bijdragen aan de sleutel tot de succesvolle preventie en behandeling van chronische ziekten en lichamelijke ongemakken.

Q10plus flesje

Q10 Plus®
ONDERSTEUNT DE ENERGIE WINNING VAN HET HART EN HET IMMUUNSYSTEEM

Co-enzym Q10 wordt door het lichaam vanaf het 35ste levensjaar steeds minder aangemaakt en omdat Q10 essentieel is voor onze energie merken we dat aan het feit dat we ons minder vaak fit voelen naarmate we ouder worden. Q10 heeft ook grote invloed op het verouderingsproces. 

Lees meer

 

Omega-3+E flesje

Omega 3 + E
VOOR EEN FIT HART EN GEZONDE BLOEDVATEN

Fitline Omega 3 (visolie) heeft een positieve invloed op uw lichamelijke en geestelijke conditie. Is wereldwijd het eerste product in vloeibare vorm met unieke gepatenteerde NanoSolve technologie. Van essentieel belang voor hart en bloedvaten maar ook voor de hersenen, weerstand en tal van andere lichaamsfuncties.

 Lees meer

Petra Brands Fotografie

Heart Duo
VOOR ONDERSTEUNING VAN  HERSEN- EN HARTFUNCTIE

Omega 3 en MicroSolve-Q10 in een perfect op elkaar afgestemde dosering. Heart Duo bevat EPA en DHA. Deze 2 vetzuren dragen bij een dagelijks gebruik bij tot een normale hersen- en hartfunctie. De in vet oplosbare bestanddelen zijn voor het lichaam in drie-tot vijfvoudig grotere hoeveelheden beschikbaar door het NTC principe.

Lees meer

Gelenk-Fit

Gelenk-Fit
VOOR STERKE GEWRICHTEN  EN EEN GOEDE MOBILITEIT

De beweeglijkheid van uw gewrichten is een basisvoorwaarde voor uw mobiliteit en leefkwaliteit. Voor een optimale verzorging hebben uw gewrichten en kraakbeen voedingsstoffen nodig. Glucosamine en Chondroïtine zijn onmisbaar voor soepele gewrichten en gezond kraakbeen.

Lees meer

Isoflavon

Isoflavon
BIEDT ONDERSTEUNING IN DE MENO- EN PENOPAUZE 

Niet alleen op de gezondheid van vrouwen, maar ook op deze van mannen hebben isoflavonen een positieve invloed.  Vrouwen krijgen tussen hun 43ste en 65ste levensjaar te maken met de overgang, ook wel menopauze genoemd. Tijdens de overgang verandert de hormoonhuishouding van de vrouw wat kan leiden tot verschillende ongemakken.

Lees meer

Zellschutz antioxy

Zellschutzz
BESCHERMING VAN DE CELLEN

Versterking van het immuunsysteem van het lichaam. Door de hoogwaardige inzet van een uitgebalanceerde vitaminecombinatie, bestaande uit Provitamine A, Vitamine C en E, alsmede het sporenelement selenium wordt het eigen afweersysteem van het lichaam versterkt.  Het helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

Lees meer

Lutein

Luteïne
DRAAGT BIJ TOT EEN GOED FUNCTIONEREN VAN HET GEZICHTSVERMOGEN

Onze ogen hebben naast vitamine A ook Luteïne nodig om goed te kunnen zien. Luteïne beschermt tegen schade door vrije radicalen (oxidatie) en absorbeert het felle zonlicht.  FitLine Luteïne is het eerste luteïne-/zeaxanthine-product met vitamine A in microSolve-technologie.

Lees meer

1355414553

Fitline yoghurt Pro-B4 ® met 4 culturen
VOOR EEN GEZONDE DARMFLORA 

Een gezonde darmflora is de basisvoorwaarde voor een goede spijsvertering en een sterk immuunsysteem. Pro-B-4 yoghurt zorgt voor een gezonde darmflora en verbetering van calcium en magnesium opname.

Lees meer