Optimale Verzorging

Hoe krijgen uw cellen meer energie?

De hamvraag is: 'hoe brandt úw kachel?' Of anders gezegd: hoe energiek zijn uw biljoenen lichaamscellen? Zijn ze moe en futloos, dan bent u dat ook. Worden ze goed gevoed met de juiste voedingsstoffen en produceren ze maximale energie, dan zijn ze fit en dan voelt u zich fit. Zo simpel is het. Om uw kachel goed te laten branden en/of brandend te houden bieden onderstaande producten die vitaminen en mineralen die u hiervoor nodig heeft.

 

-combinatie zakjes-restorate-power

Fitline Optimaal set
TOTALE VERZORGING VAN UW LICHAAM EN UW CELLEN

Dankzij het modulaire productconcept voorziet deze Fitline Optimaal set uw lichaam precies op het juiste moment van alle voedingsstoffen die het nodig heeft. Bestaande uit Power Cocktail (Basics en Activize in 1 zakje) en de Restorate in zakjes OF Basics, Activize en Restorate in bussen.

Lees meer

 

optimaal-hartduo

Fitline Optimaal set extra
SPECIAAL AANBEVOLEN VOOR 50-PLUSSERS EN MENSEN DIE VEEL VAN HUN LICHAAM EN GEEST VRAGEN

Vanaf het 35ste levensjaar, maar ook onder hoge belasting, verlopen bepaalde stofwisselingsprocessen in het lichaam langzamer. Met de Optimaal Fitline set en de Heart Duo, de ideale combinatie van Q10 en Oméga 3 voor de hersen- en hartfunctie, bent u prima verzorgd.

Lees meer

fitline-optimal-set-familie

Fitline Optimaal set Familie
OM UW FAMILIE TOPFIT TE HOUDEN

Met de Fitline Optimaal Set Familie wordt een essentiële meerwaarde aan het voedingsplan toegevoegd. Maandverpakking bestaande uit 2x Power Cocktail en 2x Restorate aangevuld met 1 potje Power Cocktail Junior voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees meer