Basisverzorging

Last van vermoeidheid? Een tekort aan energie? Kan uw weerstand wel een oppepper gebruiken?

Een tekort aan vitamine en mineralen kan onze gezondheid ernstige schade toebrengenDe juiste voedingssupplementen bieden de perfecte aanvulling op onze voeding. Wat u te kort komt aan vitamine en mineralen vullen de producten van Fitline aan. Het resultaat is een optimale gezondheid en een vitaal, energiek leven.

 

Pot Basic

Basics®
VOOR EEN GOEDE START VAN DE DAG

De beste basis om uw gezondheid te ondersteunen! Voor een optimale verzorging met hoogwaardige voedings- en vitale stoffen om uw cellen te beschermen tegen vrije radicalen. Bevat voor 60% uw dagelijks portie essentiële voedingsstoffen.

Lees meer

Potje Activize

Activize Oxyplus®
MEER ENERGIE EN BETERE PRESTATIES

Fitline Activize Oxyplus levert exact de juiste werkzame stoffen die ons lichaam nodig heeft voor het geven van energie. Activize voorziet onze cellen van extra zuurstof waardoor u snel resultaat kunt ervaren. Al na enkele minuten voelt u zich geestelijk en lichamelijk energieker en vitaler. Het ideale begin van een succesvolle en energieke dag.

Lees meer 

Potje Restorate

Restorate®
SNELLE REGENERATIE (HERSTEL) NA BELASTING

Zorgt voor een verkwikkende slaap en een optimale reiniging d.m.v. ontzuring, ontslakken en ontwatering van uw lichaam. Fitline Restorate stimuleert dit proces en daardoor de afbouw van zowel vet als slakkenovergewicht. 

Lees meer

Powercocktail

Power Cocktail
OPTIMALE START VAN EEN GEZONDE DAG

Combineert alle voordelen van de producten Basics en Activize Oxyplus
Fitline Powercocktail helpt het lichaam bij de toevoer van aanvullende vitale stoffen aan de lichaamscellen. Boordevol onmisbare vitamines. Het praktische portiezakje garandeert constante kwaliteit en kunt u bovendien makkelijk meenemen als u op reis of onderweg bent.

Lees meer