Sportproducten

Fitness Drink

Fitness Drink
BEVORDERT HET UITHOUDINGSVERMOGEN BIJ LANGDURIGE INSPANNING

De geoptimaliseerde koolhydraat-elektrolyt-oplossing bevordert het uithoudingsvermogen bij langdurige inspanning. De Fitness drink zorgt ervoor dat uw lichaam gedurende uw gehele training/wedstrijd de mineralen en koolhydraten die uw lichaam nodig heeft krijgt toegevoegd. Uw lichaam kan op deze manier optimaal presteren.

 Lees meer

Proshape amino2

ProShape (Amino)
VOOR DE OPBOUW EN HET BEHOUD VAN DE SPIERMASSA. RIJK AAN ESSENTIËLE AMINOZUREN

FitLine ProShape (Amino) is dieetvoeding voor intensieve spierspanning, vooral voor sporters. De proteïne (aminozuren) dragen bij aan het onderhoud en de toename van de spiermassa.

Lees meer

Protein ultra reep

Proteïne Ultra Reep
RIJK AAN PROTEÏNEN DIE BIJDRAGEN TOT DE OPBOUW EN HET BEHOUD VAN DE SPIERMASSA

De lekkere proteïnesnack voor iedereen - en speciaal voor sportieve en actieve mensen. met 10 vitaminen ( 1 reep bevat 50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid). Rijk aan proteïnen - De proteïnen dragen bij tot het behoud van de spiermassa. Met calcium voor gezonde botten.

Lees meer

Basen plus blik

Basen plus
DRAAGT BIJ TOT EEN VERMINDERING VAN VERMOEIDHEID

In combinatie met Restorate Sensitive draagt FitLine Basen Plus bij tot een normaal acidobatisch metabolisme . Het werkt als een extra basenbuffer en bevordert zo het minerale evenwicht. De Magnesium draagt bij tot vermindering van vermoeidheid en moeheid. Met waardevolle Calcium en Magnesium voor gezonde botten en tanden en alle levensbelangrijke mineralen en sporenelementen.

Lees meer

White Choco Maaltijdreep (1)

Choco en White Choco-slim maaltijdreep
LEKKERE EN KWALITATIEF HOOGWAARDIGE MAALTIJDEN

Met onze twee chocoladerepen met pure of witte chocolade bent u ook onderweg en tussendoor goed verzorgd. Vervangt een maaltijd conform de EU-richtlijn 96/8/EG over levensmiddelen voor caloriearme voeding voor gewichtsvermindering.

Lees meer

Activize powerdrink

Activize power drink
GEWOON IJSKOUD GENIETEN - VOOR MEER POWER

Het ultieme energiedrankje met een lekkere smaak. Activeert en geeft meer energie. Verhoogt de concentratie en verbetert prestaties. Verhoogt de energiewinning uit voeding (verbranding van koolhydraten) met alle B-vitamines en vitamine C. Vitamine B2 en niacine dragen bij tot vermindering van vermoeidheid en moeheid. Fitline Activize Power Drink in het handige 250 ml blikje. Ideaal voor onderweg of gewoon ijskoud uit de koelkast.