• Sport header

Sportieve topprestaties door gerichte voedingssupplementen

Als sporter verdient uw lichaam het om optimaal verzorgd te worden. Zoals een timmerman een goede hamer nodig heeft, heeft een sporter de allerbeste ingrediënten nodig om optimaal te kunnen presteren.
Heel veel essentiële voedingsstoffen die we daarvoor nodig hebben vinden we niet meer in onze voeding en zullen we moeten aanvullen. Fitline biedt u deze aanvullende ingrediënten. Door Fitline voedingssupplementen te gebruiken optimaliseert u uw celinhoud wat resulteert in meer energie, een betere concentratie en daardoor een betere prestatie. Tevens zorgen de producten voor de afvoer van afvalstoffen en een hoger immuumsysteem waardoor uw lichaam  minder vatbaar is voor ziekten.

Fitline en Sport een winnende combinatie van wereldklasse

Speciaal ontwikkeld voor kampioenen
Factoren als talent, trainingsintensiteit en wedstrijdmentaliteit vormen natuurlijk de basis voor iedere prestatie op niveau. Dat geldt voor iedere sporter. De juiste voeding en een snel herstel van het lichaam na een geleverde topprestatie maken daarom steeds meer het verschil tussen winnen en verliezen. Vele topsporters en trainers hebben inmiddels ervaren, dat een optimale voeding dé sleutel is tot een hoger prestatieniveau. De Fitline producten zijn hiervoor speciaal ontwikkeld en vele sporters op internationaal topniveau gebruiken deze producten en hebben hun prestaties verbeterd en grote successen ervaren.

De Fitline producten voldoen aan de hoogste standaards en eisen gesteld aan veiligheid, zuiverhuid en kwaliteit (GMP standard) en alle producten staan op de Kölner Liste (dopingvrij!).

Alle professionele sporters, die zelf Fitline gebruiken, rapporteren:

  • Hoger prestatieniveau (5 tot 10%)
  • Meer creativiteit in hun wedstrijdbenadering
  • Een grotere drang om te presteren
  • Groter reactievermogen
  • Een sterker weerstandsvermogen
  • Grotere stressbestendigheid
  • Sneller herstel van het lichaam na prestatie

Voor meer informatie en een compleet overzicht per tak van sport klik hier.