• business women3 330x1150

Fitline distributeur worden bij PM International

Vooraanstaande trendvoorspellers noemen welzijn als dé groeimarkt van nu en de komende decennia. Welzijn is gezond genieten van het leven en dat wil tegenwoordig iedereen. Mensen willen graag ouder worden, maar dan wel gezond en vitaal. De media staan bol van de lifestyle- en gezondheidsproducten. Iedereen wil er beter en fitter uitzien en doet daar moeite voor. Sportscholen, Health Clubs en sauna´s schieten als paddenstoelen uit de grond. Ook in de supermarkt is een scala aan gezondheidsproducten en voedingssupplementen te koop. En tegelijkertijd zijn steeds meer mensen moe, futloos, te zwaar en niet gezond. Ze zoeken manieren om hun gezondheid te verbeteren.

Voedingssuppletie is één van de belangrijkste thema’s van de moderne tijd

En precies daarmee houden wij ons al meer dan tien jaar bezig. Onze producten zijn door het gepatenteerde ‘Nährstoff-Transport-Concept’ (voedingsmiddel-transport-concept) uniek – want zij zijn wereldwijd de enige producten waarvan de werking echt te merken is! Dit bevestigen ons dagelijks duizenden tevreden klanten!

Met FitLine® verovert PM International zonder stoppen één van de grootste markten!
Gezondheid is ons belangrijkste goed. De vakpers (Network Press) betitelt ons als nummer 1 onder de bedrijven op de Duitse markt die aan directe verkoop doen. Daarmee behoren wij tot de Top-10 ondernemingen op de internationale markt.

Ben jij klaar voor een succesvolle carrière met FitLine?

Door ons unieke directe verkoop programma is het voor elke klant mogelijk onze product- en bedrijfsfilosofie als distributeur zelf op de markt te brengen. Ongeacht jouw achtergrond, leeftijd of ervaring is dit werkelijk bereikbaar voor iedereen met de juiste inzet en motivatie.

  • Je werkt graag met mensen en kunt mensen enthousiast maken?
  • Je bent bereid om te leren en hebt een positieve instelling?
  • Je bent ondernemend en actief?
  • Je wil een eigen bedrijf starten (deeltijd of voltijd) en bent een doorzetter?
  • Je bent vastbesloten om jouw dromen waar te maken?
  • En je bent eraan toe om niet langer af te wachten wat de toekomst je mogelijk gaat brengen, maar kiest ervoor om actief jouw eigen leven vanaf nu vorm te geven?

Wij bouwen mee aan jouw SUCCES

Wij delen graag onze ervaring met jou en laten je zien hoe je succesvol kunt worden. Wij helpen je op te starten met persoonlijke en zakelijke adviezen, belangrijke tips en trainingen. Je zult onder de indruk zijn van de warme, collegiale sfeer tussen de FitLine distributeurs onderling, de verdienmogelijkheden én vooral van de enthousiaste en vaak dankbare reacties van jouw klanten over de FitLine voedingssupplementen.

Wil jij FitLine Distributeur worden en wil je meer weten over de zakelijke mogelijkheden dan hoor ik graag van je

<<< Terug